Vijf redenen om klant te worden

Duurzaam

Bergen Energie (BE) is in combinatie met Greenchoice één van de schoonste energieleveranciers van Nederland. We leveren stroom die is opgewekt in duurzame productie-installaties zoals Zonneweide Bergen Fase 1 en Fase 2 en Zonnedak Van der Oord in Egmond aan den Hoef. Greenchoice levert uitsluitend bosgecompenseerd gas.

Samen

Coöperatie Bergen Energie (BE) is één van de meer dan honderd energiecoöperaties in Nederland die samenwerken met Greenchoice.

Lokaal

Iedereen, elk gezin en elk bedrijf kan klant worden van Greenchoice. Lidmaatschap van de coöperatie is niet vereist. Door klant te worden van Greenchoice via Bergen Energie (BE) versterk je de lokale economie en doe je dicht bij huis mee aan de energietransitie.

Voordelig

De prijsstelling voor groene stroom en gas van Greenchoice is concurrerend met die van de grote energiemaatschappijen. Wij zijn geen prijsvechters maar leveren de energie wel zo voordelig mogelijk aan onze klanten. In de toekomst zal dit nog beter uitpakken omdat de coöperatieve beweging groeit.

Eigen

Burgers aan het roer bij de productie van groene stroom! Dit betekent dat we steeds minder afhankelijk worden van de grote traditionele marktpartijen.

Vragen over aanmelding bij Greenchoice?

De medewerkers van Bergen Energie zijn bereikbaar via info@bergenenergie of 06 53819908.

Aanmelden als klant

Genieten van exclusief ledenvoordeel? Meld u dan nu aan bij GreenChoice.